Våre rørleggertjenester

Ta kontakt
Ikon - hus

Nybygg

Våre erfarne rørleggere kan hjelpe deg med å realisere drømmeprosjektet ditt! Vi tilbyr skreddersydde løsninger for rørtekniske anlegg i alle typer nybygg, og gir deg gjerne rådgivning og veiledning underveis.

Ikon - verktøy

Rehabilitering

Er det på tide å gi de gamle rørene dine en oppgradering? Våre spesialister på rehabilitering av røranlegg står klare til å hjelpe deg med alt fra utskifting av deler til totalrenovering av hele systemet.

Ikon - dråpe

Sanitær

Fra små reparasjoner til store oppussingsprosjekter - våre erfarne rørleggere har den kompetansen som trengs for å sørge for at ditt sanitæranlegg fungerer optimalt. Vi kan hjelpe deg med alt fra montering av badekar til rehabilitering av badet.

Ikon - luft

Varme- og kjøleanlegg

Våre eksperter på varme- og kjøleanlegg kan hjelpe deg med å velge og installere den beste løsningen for dine behov. Herunder vannvarme, varmepumper og smartberedere. Vi tilbyr også regelmessig service og vedlikehold for å sikre optimal drift.

Ikon - sprinkler

Sprinkler

Beskytt bygget ditt mot brann med et effektivt sprinkleranlegg fra Steinnes VVS! Våre sertifiserte rørleggere har den nødvendige kompetansen for å installere og vedlikeholde sprinklersystemer som gir deg trygghet og sikkerhet.

Ikon - rør

Avløpsanlegg

Våre erfarne rørleggere kan hjelpe deg med alt fra planlegging og installasjon av nye avløpsanlegg til rehabilitering av eksisterende systemer. Vi har den nødvendige kompetansen og teknologien for å sikre at ditt avløpssystem fungerer optimalt.

Ikon - laptop

Prosjektering VVS

Steinnes VVS har dyktige ingeniører med lang erfaring som kan ta på seg både små og store prosjekter innen VVS-prosjektering. Vi benytter oss av anerkjente 3D-verktøy for både prosjektering, visualisering og koordinering av våre prosjekter.

Ikon - varme

Servicearbeid

Trenger du hjelp med mindre servicearbeid på rørsystemet ditt? Vi kan hjelpe deg med alt fra utskiftning av kraner og tappekraner til små reparasjoner av rør og tilkoblinger. Vi tar små jobber like seriøst som de større og garanterer alltid kvalitet og pålitelighet.