Rørlegger for privat og næring

Kontakt oss

Vi får jobben gjort

Steinnes VVS er en erfaren rørleggerbedrift som har betjent kunder i hele Rogaland siden 1983. Med vårt show room på Hinna og lager på Finnøy, er vi tilgjengelige for oppdrag over hele regionen. Vi er stolte av våre dyktige medarbeidere, som for tiden teller 13 ansatte.

Vi tar på oss prosjektering og utførelse av sanitær- og varmeanlegg for både offentlige bygg og private boliger. I tillegg til å installere varmepumper, enten det er luft/vann eller væske/vann. Vi tar også ansvar for vedlikehold og reparasjoner av ulike typer rørsystemer, og utfører mindre servicearbeid med høy kvalitet.

Vi legger stor vekt på å tilby kundene våre den beste servicen og løsningene, og vi er alltid klare til å hjelpe med ethvert rørleggertjenestebehov.

Sertifiseringer og godkjenninger:

Sertifiseringer og godkjenninger:

  • FG godkjenning for utførende

  • Sertifiserte sveisere

  • Teknisk utdannelse innen VVS

  • Svennebrev

  • Godkjent lærlingsbedrift

En samarbeidspartner du kan stole på

Steinnes VVS AS er din trygge partner innen VVS-tjenester. Vi er både sentralt godkjent og en godkjent våtromsbedrift, noe som gir deg den nødvendige tryggheten du trenger for dine prosjekter.

Våre erfarne ansatte har nødvendige kvalifikasjoner og er registrert i StartBank, som påser at medlemmene driver på en ryddig måte. Vi er også stolte av å være en kvalitetsstemplet lærebedrift som bidrar til rekruttering i bransjen.

Kontakt oss